Sony xperia u vagy sony xperia go?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok a kettő közül mindent számba véve?2013. aug. 5. 16:14
1/16 anonim 

válasza:

Én egyiket se. ha nagyon választani kéne akkor a Go-t mert az strapabíró és nekem jobban tetszik, egyébként egyiket se.
2/16 anonim válasza:
nekem u van:) a másikat nem tudom milyen:)
én nagyon szeretem a telot, december óta van meg:) annyi h mostanában néha belassul de ki kell lőne a feladatokat és jó minden. talán a hátrány h nem lehet memo kártyát rakni bele, de így is 4 gigás a telo. én úgy gondolom ez női telefon bár tudom h sok fiúnak van. de ez a villogás amit művel :D mert ugye van az alján a csík ami világít szerintem lányos.
19/L
3/16 anonim 

válasza:

U. A Gonak nagyon szar a kijelzője.
4/16 anonim válasza:
U-t. Mert tetszik a dizájnja. De amúgy tudásra én sem választanám egyiket sem. De talán árban az U is olcsóbb, bár nem vagyok benne biztos mert én neten szoktam nézelődni az árak után. És ott olcsóbban láttam.
7/16 anonim 

válasza:

Ha ez a kettő közül lehet csak választani, akkor inkább a go, sokkal jobb!
9/16 anonim 

válasza:

De bizony jobb! Adatait összehasonlítva szinte egyértelmű! Amúgy egyik ismerősömnek U-ja van, és ő pedig az összeszerelésére panaszkodik: néha csak úgy leesik az alja, a világító rész!
10/16 anonim 

válasza:

2-es, a ledet ki lehet iktatni appal, az volt az első dolgom, miután megvettem az U-t :D
Egyébként a két telefon hardvere ugyanaz, a Go-nak kisebb a felbontása, és nincs benne előlapi kamera, cserébe viszont bővíthető sd kártyával, és víz-, porálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!