Érkezik mostanába a Sony-tól - Xperia Tipo-hoz, Xperia Active-hoz, Xperia mini-hez hasonló - új középkategóriás okostelefon?
Tipo-t gondoltam megvásárlom,de hallottam h nem annyira jó készülék mint pl. Xperia mini (St15i).ha esetleg kijönne vmi hasonló új telefon,még várnék a vásárlással.
Unom már h mindig a tepsi telefonokat fejlesztik, a kis zsebredughatós telcsik meg alig vannak.Xperia mini-t attól h régi simán megvenném,de már nem kapható sajna.
Nekem tipo-m van, és nagyon szeretem. Lehet, hogy nem olyan fullos, mint egy 6x annyiba kerülő készülék, de az én igényeimnek tökéletesen megfelel, sőt.
Én én is nagyon unom, hogy csak a tégla nagyságú telefonokat fejlesztik... -.- komolyan, a legtöbb még a kezemben sem fér el, nem hogy zsebrevágjam...
A második vagyok:)
Elnézést nem így értem, én még nem voltam vele szerviznél, csak sok embertől hallottam, hogy baja volt és többszörös szerviz után sem javult és a fogyasztóvédelemhez fordulás sem segített. Én nem vittem szervizbe, mert nem állunk túl jól anyagilag és azért is fizetni... lehet majd veszünk egy másik olcsóbb telefont:| Nem ajánlom a Tipo-t. Eleinte imádtam és ha azt látod jónak nyugodtan vedd meg, lehet tényleg csak van pár "szerencsétlen" ember akik kifogják az ilyen telefont. Sok szerencsét kívánok hozzá, ha a Tipo-nál döntesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!