Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung Galaxy W (Wonder) telefonról?

Figyelt kérdés

Netezni, néha játszani, fényképzeni és zenéthallgatni kéne.

Ezekre jó lenne?

2013. aug. 5. 02:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezekre jó lenne de 40.000 felett nem éri meg.
2013. aug. 5. 07:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán, amennyibe kerül ujabb telefont is tudsz venni
2013. aug. 5. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább egy használt Motorola Defy-t (20ezer Ft) ajánlanék. Ha újat szeretnél jó választás lehet a Huawei Ascend Y210 (30ezer Ft), vagy az ennél drágább Prestigio MultiPhone 4055 is (40ezer Ft).

Nekem egy Lenovo A660 van, 130 dollár volt (kb 28ezer forint) és nekem tökéletesen megfelel, csak ajánlani tudom, bár ennek a beszerzése problémás kicsiny hazánkban. Én egy kínai telefonokat árusító oldalon szereztem be.

2013. aug. 5. 13:17
 4/7 A kérdező kommentje:

A Galaxy W-t is használtan venném meg, 22.000.ft-ért.

Úgy megérné?

2013. aug. 5. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Bőven.
2013. aug. 5. 20:54
 6/7 anonim válasza:
Szia! En egy evig hasznaltam W-t, leinte tetszett, de kesobb nagypn belassult, es idovel mwlegutaltam. Most galaxy s2-t hasznalok, eg es fold a ketto, de en a helydben inkabb eg s2 minit vagy s1 minit vennek, azokbol sokat adtak el es jo a szerviz visszajelzesuk. Ha belefer, akkor s2 mini ;)
2013. aug. 6. 11:53
 7/7 anonim válasza:

Fényképezésre elég jó! (haveromnak s2-je van és ő maga megmondta hogy a makró képeknél a w-veri az s2-t és füst fényképezésnél is w-nél sokkal szebbek a füstök)

Zenehallgatásnál kicsit zavaró hogy rossz minőségű fülest adnak hozzá, de ha letöltöd a power amp-ot fel lehet javítani a hangzást.

Játékoknál a 3D-seket már nem nagyon bírja vinni, de más játékoknál nincs baj az irányításukkal.

Netezésnél probléma, hogy kevés a RAM és néha lefagy a telefon ha sok oldal van megnyitva egyszerre.

Szervizzel semmi gond ameddig tart a garancia ingyen házhoz jönnek és megoldják a problémákat.

2013. aug. 6. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!