Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi történik, ha leejtek egy...

Mi történik, ha leejtek egy lumia 620-ast?

Figyelt kérdés
Gondolom jót nem tesz neki, de mégis.. betörik a képernyő? Tönkremegy benne valami?

2013. aug. 4. 19:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
nekem a fürdőben a csempére esett le, kb. 1 hetes volt a telefon, lesett a hátlap meg kijött belőle az aksi. Összeraktam és be is kapcsolt, nem karcolódott, nem tört sehol. Szóval semmi baja nem lett, de majd szívinfarktust kaptam....
2013. aug. 21. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért ilyen dolgokon ne nagyon filozofálj, mert nem valami olcsó dolog, ha a képernyő bánja meg...de persze azt se mondom, hogy strapatelefon a 620, de nem törik könnyen...szerencsére a 820-amnak se lett eddig baja (hála az istennek), pedig kétszer is kerámia padlót fogott, és elhiheted, hogy majdnem szívrohamot kapta, nem valami kellemes érzés, egy 100rugós telónál pláne nem
2013. aug. 21. 16:32
 13/13 anonim válasza:
Nekem kiesett a kezemből sajnos elég rosszul és betört a képernyő. Ki lett cserélve a panel újra 2x is és nem működik egyikkel sem pedig a betört képernyővel ahol még épp volt működött a teló.
2014. febr. 25. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!