Mi történik, ha leejtek egy lumia 620-ast?
Figyelt kérdés
Gondolom jót nem tesz neki, de mégis.. betörik a képernyő? Tönkremegy benne valami?2013. aug. 4. 19:45
11/13 anonim válasza:
nekem a fürdőben a csempére esett le, kb. 1 hetes volt a telefon, lesett a hátlap meg kijött belőle az aksi. Összeraktam és be is kapcsolt, nem karcolódott, nem tört sehol. Szóval semmi baja nem lett, de majd szívinfarktust kaptam....
12/13 anonim válasza:
Azért ilyen dolgokon ne nagyon filozofálj, mert nem valami olcsó dolog, ha a képernyő bánja meg...de persze azt se mondom, hogy strapatelefon a 620, de nem törik könnyen...szerencsére a 820-amnak se lett eddig baja (hála az istennek), pedig kétszer is kerámia padlót fogott, és elhiheted, hogy majdnem szívrohamot kapta, nem valami kellemes érzés, egy 100rugós telónál pláne nem
13/13 anonim válasza:
Nekem kiesett a kezemből sajnos elég rosszul és betört a képernyő. Ki lett cserélve a panel újra 2x is és nem működik egyikkel sem pedig a betört képernyővel ahol még épp volt működött a teló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!