Valaki ért a sony ericcson xperia x8-ak hoz? SOS! ?
Az előbb kb fél órája gondoltam hogy gingerdx helyett felrakom a minicm10-et a telómra
Eddig mindig én csináltam a telómmal mindent még a haverjaimnak is. A MINICM10-hez nyitott bootloader kell ezért hát megnéztem neten h h kell. leszettem az s1 toolst kijött ami kellett semmi hiba
bekapcsoltam a telóm és az usb hibakeresést is majd vissza dugtam a gépre és el indítottam az msm7227_SEMC (Windows kötegfájl)
ott is minden rendben majd visszamentem az s1tool ba és kikapcsoltam a telóm, de ahogy kikapcsolt már dugtam is rá a gépre benyomva a vissza gombot. Ki kellett volna gyulladni a kis zöld lednek de nem csinált semmit. Majd próbáltam bekapcsolni de semmi. pc companionra is rádugtam SEUSra is de semmi... most töltöm de emlékszem hogy lemerülve sem volt. KÉRLEK SEGÍTSETEK! NEM AKAROK EGY HALOM PÉNZT KIFIZETNI A SZERVÍZRE!!!
Az melyik??
ezek vannak:
SI 1256-1949
TYPE:AAD-3880091-BV AAAL
FCC ID: PY7A3880091
IC: 4170B-A3880091
BX9 11W47
11w47
2011 47. hét
akkor viheted szervízbe...
szeptember elött gyártottaknál nyitható csak a bootloader.
Azt hiszem alaplapot cserélnek,de lehet nem ennél a modelnél
És nem tudod otthon megcsinálni
Inkább spórolj új telóra és nem mókolj :D
Mert nagyon alsó kategória kijöhet a szerviz díjból
Pl Voda smart mini
Vagy szerviz vagy új teló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!