Melyik éri meg az árát, és melyik nézz ki jobban? Note 2, Htc one x 64gb, Xperia z
Figyelt kérdés
Ezek közül kellene választanom, nagyon tetszik mind 3 telefon, de nem tudok dönteni. Olyan próbáljon írni aki hosszú ideig használta valamelyiket. Negatív-Pozitív válaszokat ha lehetséges :D !2013. aug. 3. 23:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem a Note 2-őt válaszd. Nekem is ilyen van. Kb. 3 hónapja vettem, nagyon jó minden fut rajta. Sokan azt mondják h túl nagy de én pont ezt szeretem benne, hogy majdnem olyan mint egy tablet.
2/7 anonim válasza:
Latom a nagy meret nem gond, vard meg a Note 3-at vagy az Xperia Z Ultra-t.
3/7 anonim válasza:
Ne higyj a Samsung fanatikusoknak. A Sony Z az összeset kenterbe veri a kijelzőn kívül.
4/7 anonim válasza:
A sony Z sehol sincs ... pláne a note 2höz képest.
5/7 anonim válasza:
Ezt csak a Samsung b*zik mondják... A Sony Z még mindig a legjobb telefonok egyike. A Note 2 már szinte régi szar. Csak a kijelzőjétől meg az SPen től olyan "jó" [link]
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De még anyit, hogy mondja mindenki milyen szar a kijelzője az xperi az-nek fényerő, szín stb. de a karcálósága is ejen?
2013. aug. 11. 15:24
7/7 anonim válasza:
Igazából nincs szar kijelzője, csak rámondják mert, hogy nem hiperszuper megaplusz duplaamoled kijelző hanem egy TFT kijelző. De sztem nagyon jó kijelzője van. Nincs olyan telefon aminek nem karcolódik a képernyője. Csak olyan van amelyiknek nehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!