Megmenthető a telefonom?
Figyelt kérdés
Táskán keresztül elázott a telefonom kb 10masodpercig volt vízben,de már ki volt kapcsolódva mikor kiszedtem, megpróbáltam törölgetés utan párszor bekapcsolni, aztán kiszedtem a SIM kártyát, aksit, mindent most rizsbe szárítom, lehet rá esély, hogy megjavul?2013. aug. 3. 21:15
1/5 anonim válasza:
Megjavul, csak jól szedd szét és minden alkatrészt száríts meg.
Nekem anno telefonomra(galaxy mini)ráborult egy liter kóla, volt vagy 20perc mire észrevettem.Gyorsan haverral szétszedtük teljesen kiraktuk a napra száradni áttörölgettük, összeraktuk, és működött..
2/5 anonim válasza:
Majd kiderül. Van amelyik túléli, van amelyik nem. Beázás függő. De am a bekapcsolási próbákkal rontottál az esélyeden.
3/5 kilroy válasza:
A lényeg, hogy teljesen száritsd meg és csak azután kapcsold be. Mert amíg vizes vagy csak nedves, párás, addig ha próbálod bekapcsolni, 'zárlatos' lehet. Utána meg már lehet nem fogod tudni bekapcsolni.
4/5 A kérdező kommentje:
Szárítom, de ha tegnap megpróbáltam bekapcsolni miután víz érte, de egyáltalán nem reagált akkor tudtam zárlatot csinálni?
2013. aug. 4. 12:23
5/5 kilroy válasza:
Hát én legalább minimum 1 napot szárítanám intenzíven, hajszárítóval (hideg levegős) tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!