Mindegyik iphonon halkan megy a zene?
Bocs, de minden Iphone sz*r. :( A zene még a legkisebb gond.
Ki vett neked ilyet? Akitől Iphone-t kaptál az nagyon utálhat téged. :D
Bírom az ilyen b*romarcúakat, mint az első. Persze a kérdésre már nem válaszol, mert az nem jut el a tudatáig, csak az, hogy úristen iPhone az milyen szar. Nekem van iPhone-om (5-ös), androidos telefonom is (xperia z, ill. előtte xperia arc s), nem mondom, hogy az android szar, mert sokkal több rajta a lehetőség, személyre szabhatóbb, mint egy iPhone-on, viszont utóbbi nekem milliószor jobban tetszik, a játékok is jobbak, szebbek rajta, mert iOS csak az Apple-nél van, android pedig marha sok gyártó telefonján, így képtelen egy app mindegyik készüléken ugyanúgy működni. A kijelző is kritikán aluli legtöbbször egy Apple termék retina kijelzőjéhez képest.
Na mind1 ez, csak felb*sznak az ilyenek, akik csak f*sozni tudnak, pedig iOS és android is ugyanúgy jó csak máshogy.
Válasz:
Nekem is halkan szól a zene hangszóróból iPhone-non és iPod Touch-on is más telefonokhoz képest. Szerintem gyárilag ilyenek. Fülhallgatóval teljesen jól, hangosan szólnak (főleg Sony-val nekem), de a sima hangszórós zenehallgatás nem erősségük.
na jólvan,megnyugodtam azthittem hogy csak nekem ilyen hibás:D
de akkor nincsgond..
az első meg csak próbálj ki egy apple cuccot,utánna pofázz..jaa bocs putrifalván nem lehet olyat:DD
lehet,de ez nekem valahogy tökéletes:D
majd jövőben leváltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!