Most mit csináljak? Milyen vírusírtót tudnátok ajánlani?
Van egy Myaudio Phone series 5 plus telefonom és letöltöttem rá az avast vírus írtót, ami először nagyon jó volt, gyors volt a telefon ment minden, de egyszer elkezdett leállni és csak úgy magátol kikapcsolt és néha vissza, de volt úgy, hogy vissza se és ilyenkor nagyon lelassult a teelfonom és a játékokat sem indítja el rajta,meg néha leáll amit csinálok.... Milyen vírusírtót tudnék rá rakni? Vagy mit csináljak vele?
Előre is nagyon Köszönöm
Hát nekem a Myaudio -val rosszak a tapasztalataim (igaz táblagépről beszélek). Szervíz is nagyon gáz nekik (Miskolc?!), mindenre csak azt írják, hogy szoftverfrissítés.
Lehet szoftveres baja, de lehet hardveres is. Nem hiszem, hogy vírusírtóval lenne valami. De ha igen, akkor próbáld ezt ki, nekem tökéletes: [link]
Sztem ments le mindent és reset neki, ha továbbra is fennáll a hiba, akkor (nem akarlak elkeseríteni, ne legyen igazam) szervíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!