Ez a telefon, az os, vagy a játék hibája?
Akartam játszani a telefonom Dungeon Huntert meg Assassin's Creedet, de 1-2 perc után egyszerűen kiírja, hogy a x játék leállt, és kilép az asztalra.
ZTE Blade 3 telefonom van.
Régebben már játszottam rajta Dead Space-től kezdve a NFS-Shift-ig mindent, még pár hd-s címet is, de ezeknél a Gameloftos játékoknál kidob, meg pár egyszerűbb játéknál is(Alchemy), és nem tudom mi lehet a baj.
Nem rég volt rajta csinálva egy hard reset, nem tudom az miatt lehet-e.
A Dead Trigger is elfutott rajta, pedig az tényleg eszi a gépet. A Dead Space is...a Dungeon Hunterből pedig a HARMADIK részről találtam külön ZTE Blade 3-as tesztet, és maxon futott. Az első része is simán megy, de 1-2 percen belül mint mondtam kapom a leállás üzenetet, akárcsak az AC-nél. :(
A furcsa, hogy régebben az Alchemy-nél is csinálta, pedig annak a kis játéknak, még szinte gépigénye sincs, bár mostanában, csak Gameloftosoknál van ez a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!