Samsung Galaxy S Advance ébresztő?
Érdekes, nekem is ezt csinálja az alig két hetes S Advance-m.
Még nem jöttem rá, hogy miért.
Viszont ha pár perccel későbbre állítom az ébresztést, akkor jelez. Ha órákkal későbbre, akkor nem.
1-2 napja már ébreszt akkor, ha lefekvéskor újraindítom és azután nem piszkálom.
Lehet, hogy ez a megoldás.
Persze a szundít is beállítom, ha véletlen mégsem, akkor legyen több lehetősége megpróbálni.
Nekem is ilyen problémáim vannak, és kezdek megőrülni.
Először még klassz volt minden (16-án, újonnan lett véve a készülék), aztán múlt hét csütörtökön hatalmas mázlimra felébredtem a 2 másodperces csörgésre (mondjuk akkor még azzal hitegettem magam, hogy pont az uccsó két másodpercre ébredtem fel). Aztán pénteken hamarabb felébredtem, nézem a telót, csak a záróképernyő villan fel halványan és kezdődik a dallam, aztán ennyi, a következő ébresztést már a következő napra írja. Egész reggel szórakoztam vele és asszem 4 alkalomból egyszer vacakolt, de reggel mindig.
Szóval most a rádiómra ébredek, meg holnapra beállítottam az intelligens jelzést, kíváncsi leszek mit csinál.
Viszont nagyon gáz, hogy egy jobbnak kikiáltott okostelefonnak ilyen hibái lehetnek, ráadásul 2013-ban.
Valakinek azóta valami megoldás?
tolts le egy uj ebresztot a google play-bol.
tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!