Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak, ha mindig...

Mit csináljak, ha mindig kilép a gangstar játékból a telefon? Pedig már telepítettem a chainfire 3d-t is és ott is állítottam be dolgokat. Valaki aki ért ehez, tud segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon rég óta szeretném ezt a játékot a samsung galaxy y-ra, csak mindig valami hiba adódik.A youtubon is már néztem sok videót ezzel kapcsolatban, csak még nem sikerült megcsinálnom a játékot.Nagyon szeretném, ha valaki segítene nekem!
2013. aug. 2. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Olcsó telefonokon direkt nem működik egy csomó minden. Azért hogy arra ösztökéljen hogy vedd meg a drágább mobilt.

2. Ez a chs

2013. aug. 28. 06:27
 2/5 anonim ***** válasza:

2. Ez a chain fire 3d egy szar. Nincs tesztelve Samsung Y-ra sem és mindenki szidja a komenntekben.

3. Kétlem hogy találtál a YouTubeon a bemutatóján kívül más hasznos videót.

4. Esetleg próbáld ki ezt: "Clean Master" - [link]

Ezt csak azért ajánlom hogy harc nélkül ne adjuk fel. Amúgy nem sok esélyét látom, hogy futni fog. Sajnálom. :(

2013. aug. 28. 06:32
 3/5 schumilex55 ***** válasza:

Esetleg próbálkozz ezekkel a fájlokkal: [link]

Nem néztem hogy ezt hova kell bemásolni de gondolom ugyan úgy a gameloft/games -be (vagy ha esetleg com. -al kezdődne akkor ugye android/data).

De ha nem megy ezzel sem, írj rám és elküldök egy torrent fájlt (5 seeder van és 400 mega, szóval...), itt is csak apk és data fájl van de elvileg annak menni kellene.

2013. aug. 28. 09:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Ködszi, megbróbálom!
2013. aug. 28. 10:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Mire menjek rá hogy letöltse a fájlokat?
2013. aug. 28. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!