Samsung omnia i900-ra igazak ezek?
Most szeretnék ilyet venni, valószínű használatan, érdekelne, hogy képes-e ezekre:
1. wifis helyeken (szállóda, meki, ilyesmi) ingyenesen tudok netet böngészni.
2. GPS-t ingyen tudom használni, navígálhatok vele kocsiban, gyalogosan, stb.
3. az iGo-ra tudok tölteni Észak-Amerika, Európa, stb térképeket is.
4. mp3 playlist-et is lejátszik, tehát nem áll meg egy szám után.
Egyébként ajánlanátok?
Szia!
Válaszok:
1. wifis helyeken (szállóda, meki, ilyesmi) ingyenesen tudok netet böngészni.
Igen tudod használni. Majd egy normális böngészőt kell beszerezzél, mert hogy ha csak a gyári ie van rajta az felejtős. De pl. egy skyfire már viszi a youtube-ot is igaz ilyenkor nagyon pörög a proci és gyorsan merül.
2. GPS-t ingyen tudom használni, navígálhatok vele kocsiban, gyalogosan, stb.
-> Igen a GPS ingyenes szolgáltatás. Fizetni max azért fogsz hogy ha használsz olyan programot ami letölti a holdak állást ellőre hogy gyorsabban fogjon fixet. De itt is csak az adatforgalomért fizetsz.
3. az iGo-ra tudok tölteni Észak-Amerika, Európa, stb térképeket is.
-> A www.naviextras.com oldalon tudsz majd vásárolni térkép frissitéseket és igen É.Amerika is van közte van.
4. mp3 playlist-et is lejátszik, tehát nem áll meg egy szám után.
-> Ezt most te sem gondoltad komolyan? Az asztali gépeeden csak egy számot tudsz lejátszani? A sima win.mediaplayer is kezeli ezeket gond nélkül ...
Am. hogy ha meg engedsz egy jó tanácsot és minden leszószálás nélkül hogy ha enyire nem értesz ezekhez a dolgokhoz akkor NE vegyél okos telefont pláne ne WinMo alapút, mert csak pénzkidobásnak fogod érezni hogy naponta lemerül, lefagy reset, szoftver telepítések, későbbiekben bele kell tanuljál a rom telepítésekbe stb, mert különöben sok mindenre nem lesz jó a készülök, nem fogod benne igazán örömödet lelni. Hogy ha a fenti dolgok szempontok nálad akkor inkább javaslom hogy vásároljál egy iPhone-t, nagyon sok mindenre megtudod tanítani ha szeretnéd és van kedved vele bibelödni viszont akkor is jól használható, hogy ha csak be kapcsolod és hajrá.
üdv, Attila
Egyébként ajánlanátok?
Szia!
Köszi a válaszokat! PC-hez nem vagyok hülye, ilyen PDA-s dolgokhoz még igen, viszont szükségem van egy GPS-re, meg egy WIFIS PDA-ra és ráadásúl jövő héten le kell cserélnem a telefonomat (nem megyek bele, de le kell adni a régit sajna), ezért akarok sokat egy csapásra lecsapni, ahogy mondani szokták.
az mp3 playlistest azért írtam, mert ami samsungom van most (nem okostelefon), az csak egyesével játsza le a számokat, de akkor ez az okostelefon kiváltaná a walkmanomat (mp3-as persze).
GPS-ben meg egyenlőre elég a magyar, másfél év múlva megyek ki az USA-ba és ott kellene a GPS kicsit boldogúlni. Gondolom kis keresgéléssel nem csak fizetősen lehet rá térképet varázsolni. A szoftver eredeti, térkép meg jó rá az összes, ami igo-hoz jó, nem?
És persze iphon még jobb lenne, de még ezt sem az én pénztárcámnak találták ki, iphone meg minimum duplája még használtan is.
Na, köszi a válaszokat!
Szia!(Az első válaszoló vagyok)
Igen hát a térkép megoldható de ezért enyebenye!;) Am. akkor nagyon elment felettem az idő néhány hónapig nem figyelgetem az árakat csak elvagyok. És így változik hogy egy omnia már ennyire "olcsó" lett. Am. valóban jó választás a készülék továbbá javaslom, hogy itt ovlasd el a fórumot: [link] mostanra kb. meghalt a dolog, mert volt tulajdonos arculat stb váltás az oldalán de a lényeg hogy az elje nagyon hasznos aztán keresgéld meg a neten hogy akik itt voltak most hol vannak. Mert ugye el nem tűntek csak átalakultak;) Illetve előre szólok hogy kezdjél hozzá szokni a gondolathoz hogy a rom-okat(pda oprendreszer) cserélgetned kell.
üdv,
Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!