Több mint fél millányi telefon beleesett a medencébe. Ilyenkor mit lehet tenni/lépni?
Kedves prédikátor!
Én raktam be a kocsiba a kiscsajt, és vittem be a Siófoki ügyeletre, fejsérülés, és csonttörés gyanújával. Akkorát koppant, hogy a hangját rossz volt hallani.:( Hála istennek semmi baja nem lett egy felhorzsolt karon és egy puklin kívül!!! Egy személy, főleg egy gyermek épsége ezerszer többet ér mint akármennyi tárgyé. Kb. 400 volt a vérnyomásom miközben a röntgenre vártunk. A szülőket csak később sikerült elérni, mert a telefonjuk ki volt kapcsolva, és dolgoztak. Addig én vittem el őket kajálni és a mi hotelszobánkban tévéztek meg neteztek.
#1: feltételezem nem lett semmi bajuk, mivel nem tűnik egy extrém balesetnek (no meg említésre sem került a sorsuk). De azért demagógkodjunk!:D
Kérdező: ez bizony pech, balesetek vannak. Próbáljatok meg egyezkedni a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!