Van S3-am és iPhone 5-ösöm. Mindkettőt szeretem, egymást kiegészítik. Ennyi nekem elég, magasról lesz@r0m az Android vs. iOS vitát.:) És ha ekkora a teljesítménye? Így is mindent kiválóan, akadás nélkül visz, minek atomerőmű üzemmód? Akkor meg azért sírna mindenki hogy 3 óráig nem bírja a készülék, mert lassan robban a proci, annyira dolgozik. Akinek meg az kell hogy tényleges 1.2 GHz, vagy több legyen, az úgyis rootolni fogja.
2013. júl. 31. 18:18
5/13 Gyakori Válaszoló válasza:
Ez a gerilla marketing hú de gáz Haver! Te is a gyümölcsösben dolgozol?
Amúgy a rágottalmás is samu alkatrészekből van :D Tecciktudni?
Azé' azt meg ne tessék mán elfelejteni Könd se, hogy az a kiröhögött emberszerű robotot futtató négyes galaxisos mégiscsak kétszer jobban teljesített a Geekbench 2 teljesítménymérésen, mint az ötös szifon.
De csak tessék tovább röhögni :D
Ugyanitt "Balek vagyok!" feliratú póló húszezer jó magyar forintért eladó, nagy tételben kedvezménnyel.
2013. júl. 31. 18:22
6/13 anonim válasza:
XD
Nekem erről az Armageddon beszólás jutott szembe.
Ámerikanyszki álkátrész, orosz álkátrész...mind egykutya; mindegyik 'Made in Taiwan!' :D
2013. júl. 31. 18:26
7/13 anonim válasza:
"A Samsung tehát úgy állította be a telefonját, hogy az laborkörülmények között jobb teljesítményt mutasson, mint amennyit éles helyzetben tud. " Nem ez a tanulság. Hanem az, hogy más programok nem overclockingolnak.
Lehet hülye vagyok, de ez miért is a hardware "hibája"?
2013. júl. 31. 18:32
8/13 seeway0 válasza:
Ezért sem vettem Samsungot. Eddigiekkel csak baj volt. Most éppen HTC-t tesztelek és magasan ver eddig mindent!
2013. júl. 31. 18:38
9/13 anonim válasza:
3db galaxy S telóm volt 2 s2 1 s3. Utólag soha többet nem fogok samsungot venni. Most 40 000ft ért olyan telefont veszek amire az s3 mat a büdös életben nem cserélném el. A samsungnak jó a kijelzője a kamerája a hardvere de a moslék okádék samsung rendszer tönkreteszi. Egy sima gyári android 4.2.2 nek elég kb 5-600mb ram és marad szabdon kb 400 míg samsungnál 4.1 nél örültem mikor 100mb szabad ramom votl mert a sok szamsung hülyeség lefogja a rendszert és szaggat fagyik miegymás.
2013. júl. 31. 19:30
10/13 anonim válasza:
Az Index mióta készít megbízható tesztet ? ez sem az !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!