Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A KP500-nak nem kicsi a...

A KP500-nak nem kicsi a kijelzője? Válaszokat várom

Figyelt kérdés
a kp500-naj nem kicsi a kijelzője nem kell attól féljek??? karácsonyra fogok ilyet venni. már nyagyon várom és aki bármilyen információt tud a mobilról irjon sürgösen. fontos. amugy szerintetek jól járok ha ezt veszem vagy jobban járok egy samsung s5230-cal?? IRJATOK KÖSZÖNÖM!!!!
2009. okt. 24. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem kp500-am van és teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Nem kicsi a kijelzője, pont megfelelő. Könnyen kezelhető és testre szabható telefon, nekem kellemes csalódás volt.
2009. okt. 24. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:

A "nagyon jó" , "én is ezt ajánlom" , "hű de szuper" meg az efféle hozzászólásokból nem sokat lehet megtudni.

Olvasd inkább el ezt a tesztet, ebből legalább kapsz némi infót.

LG KP500 teszt

[link]

2009. okt. 24. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. ebbe egyébként igazad van várom továbbra is a válaszokat .
2009. okt. 24. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!