PINgWINkee kérdése:
Üdv. Van egy ZTE Grand X In típusú telefonom. Tegnap nagyon felmelegedett és kikapcsolt. Azóta sem reagáll a ki/be kapcsoló gombra. Mi lehet a gond? SÜRGŐS! Vagy csak lezárt 1 kicsit?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 01:58
2/4 martin2123 válasza:
Nekem ilyen telóm van. Valamelyik nap pont igy jártam mint te. Túlmelegedett kivettem az aksiját és nem akart bekapcsolni sehogyse. Aztán feltettem tölteni és úgy rögtön bekapcsolt.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekemis bekapcsol töltőröl... De 10perc használat után kiis kapcsol. :) Töltő nélkül besem kapcsol.. nincs rá gari mert elvileg beázott... De egyszerű fizika kémia hogy egy 60fokos telónál pára csapódik le... Szóval :/
2013. aug. 9. 01:06
4/4 anonim válasza:
Szervízben megmondják milyen baja van. Valószínüleg rövidzárlat (vagy SoC-ban vagy akkuban), a beázás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!