Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudhatom, milyen jelek...

Honnan tudhatom, milyen jelek jelzik hogy okostelefonomban az aksi cserére szorul?

Figyelt kérdés
Háttér: Samsunk galaxy s plus telóm számomra teljesen véletlenszerű időpontokban újraindul, majd megint újraindul aztán van úgy hogy 2-3 órát főleg nyugalmi helyzetben normális, majd ha használom, wifivel vagy mobilinternettel megint újraindul napi 10x-20x teljesen megbízhatatlan már. Mivel garanciális Samsung szervizbe visszaküldtem, ott azt mondták aksival van a gond. Nekem az a fura hogy semmi aksira vonatkozó hibaüzenetet nem irt ki eddig. Valóban ez lehet az oka vajon? van esetleg tapasztalatotok? köszönöm.

2013. júl. 30. 22:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni hogy maga az aksi 1,5 éves. Ennyi idő alatt leamortizálódhatott?
2013. júl. 30. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, amit leírtál, valóban arra utal, hogy az aksival van gond! De a hibát hiába is keresed a kijelzőn! Nincs olyan mobiltelefon, ami ezt kijelezné, mindegyik csak az aksi töltöttségi szintjét jelzi, a hibát nem! Sőt, amióta mobiltelefon létezik, még soha nem volt olyan, amelyik a kijelzőn ikonnal vagy kiírással jelezne bármilyen hibát!
2013. júl. 30. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és ha rendszeresen használod a telót, akár napi több órát folyamatosan, akkor hamar elhasználódik az aksi, olyankor szinte normális a csak 1,5 év élettartam.
2013. júl. 30. 23:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Kicsit hagy boncolgassak még :-), Azon kivül hogy ujraindul a teló más problémája nincs. Az aksi üzemidőről nem mondanám hogy hamarabb lemerülne mint vadi új korában és nem lineáris elem % csökkenést sem tapasztaltam. Főleg ezek miatt vagyok szkeptikus. Persze kb 4 ezerről van szó és nekem ennyi ráfordítást megér de akkor is fura.
2013. júl. 30. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
4000 Ft-ot tényleg bármikor ki lehet fizetni, és ennyiből már bőven kijön egy új aksi.
2013. júl. 30. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Napi 10-10+ órákat használom a Samsung Galaxy S3-am. Ebben mobilnet, Wi-Fi, és több óra beszélgetés benne van, üzletembernek még nem mondanám magam, de hasonló vagyok.:) A telefon 2012 decemberi, nemrég cseréltem akksit, ugyanis teljesen elhasználódott. Sajnos ez természetes elhasználódás, márka és a független szervíz is megmondta.:(
2013. júl. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!