Olyan telot keresek ami a Nokia N95 tudja kiváltani teljes mértékben! Mit ajánlotok?
Androidos nem tudja "teljes mértékben" kiváltani, mert a Nokia N95-ösön Symbian van! A felsoroltak és az N95 adatai alapján a Nokia C5-03 áll hozzá a legközelebb!
Mondanám még a Nokia X6-ost is, ugyanezt tudja, de annak az N95-höz hasonlóan még előlapi kamerája is van, de az majdnem 120ezer Ft!
nokia x6ost már nem is forgalmaznak vagy 2 éve,használtan 15.000ft, de szerintem fölösleges lenne most használtan venni egy régebbi nokia mobilt,mert az élettartama jelentösen lecsökkenne,hiába vannak nagyon jó telefonok.pár azért van amit használtan meg tudsz venni és még mindig nagyon jó, nokia n9, c7 stb. de akkor már ha nokia párti vagy én lumia telefont javasolnék, okostelefonszériából nincs más. azt sem tudjuk árban mennyit szánnál rá ,igy konkrétan nem tudok lumia modellt sem javasolni, 40.000töl 200.000ig van okostelefonja a nokiának.
alternativának mondjuk htc-t, abból is desire x, one x stb-t mondanék (samsung és sony berkekben úgy mondjam csalódtam..) viszont utóbbi, androidos rendszereken nem ingyenes a navigáció,nincs nokia zene és zenei támogatottság és a kameraszerkezet ugyan jó, de nem nokia.ami lévén a legjobb kamerás telefonokat gyártja,hála a gyártási technológiának a lencseszerkezetnek és a szotfvereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!