Nokia lumia 620 vagy sony xperia l?
Ha középkategóriáról van szó akkor felejtsd el az androidot.
Lumia 620
Xperia L
Ui:
Amióta a nokia kijött a wp-s telókkal, azóta a sok nokia fan azt ajánlja.
De azt neked kell tudni kedves kérdező, hogy windows vagy android...
hülye is tudja hogy alsó közép kategóriában egy android rendszert nem tudsz kihasználni, ellenben egy 520 néhány extrától eltekintve ugyanazt a teljesitményt nyújtja átlagban mint egy 920.hát nem tudom így megnézve és elolvasva mind a kettőt.. az L-re nem tudom meddig lesz támogatás, sonys telefonokkal nem vagyok kibékülve zsákba hozzák vissza fagyással lassulással és pár nap mulva ugyanolyan.
viszont a lumia 620 teljesen más, több évig támogatott lesz, de differencia van azért köztük kijelzöben hardverben szoftverekben,mindenben.
mire kell inkább, akkor könnyebb válaszolni. mert most hogy leírom hogy szerintem 620 az csak az én igényeim tükörképe (navigáció zene könnyü használat gyorsaság kamera)
"viszont a lumia 620 teljesen más, több évig támogatott lesz, "
Mint az elődje, a 610...
Még a 8-as rendszer se jött ki rá alig 3/4 év múlva...
Hetes:A WP7 CE kernelre épült,egy "elavult" rendszerre.A Windows Phone 8 NT kernelre épül,pont mint a Windows 7-8,Windows RT. Szükség volt a kernel váltásra,hogy fejlődjön.Egyszerűen határai voltak a CE-nek.Ezért nem kapott egy WP7-es telefon se WP8-at.Na most ez belátható időn belül nem fog megismétlődni,mert jelenleg a Windows XP,Windows7,Windows8 is NT-re épül.Vagy szerinted azokat is kikukázza a Microsoft?:)Amúgy itt a hivatalos:
Tehát ha nem tudod miről volt szó anno,úgy ne okoskodj!Bár elhiszem hogy jól hangzik ezt beböfögni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!