Miért nem reagál az usb kábelra?
Csatlakoztatni szeretném samsung telefonomat a gépemmel, telefonom kijelzi, hogy csatlakozott, de a gépem semmi...
Egyébként zenéket szeretnék tenni a telómra
Előre köszi a válaszokat
Talán töltsd le a KIES programot,az felteszi az usb
drivert is.
Először is fontos, "Adatátviteli" módban legyen csatlakoztatva a mobilod. Remélhetőleg USB csatlakoztatása utáni pillanatban ezt felkínálja a mobilod.
Ha így csatlakoztatod, Windows XP-n normál esetben szinte minden mobilt cserélhető adattárként felismer a gép, legalábbis a családban nálunk mindegyik mobilt felismerte (gobos telefont is meg az érintőképernyős okostelefont is). Windows 7-nél erre nem veszek mérget, és tudtommal ott más drive-rek is vannak (pl. az iskolánkban volt az, hogy a Win7 a nyomtatókat nem ismerte fel, bár ez egy más történet).
Esetleg még megpróbálhatod, hogy neten keresel direkt a mobilodhoz készült kliensprogramot. Bár igenis illendő azt az eladónak a mobillal dobozban együtt CD-n átadni - ha ezt nem tették meg, én a helyedben még talán el is mentem volna reklamálni kő keményen, igaz, én eléggé melegvérű vagyok ;)
Ahhoz, hogy neten megtaláld a kliensprogramot, tudnod kell pontosan a mobilod típusát. Ez remélhetőleg már csak rajta van a dobozon. Arra számíts, hogy nagy valószínűséggel angolul fogod megtalálni a szoftvert, bár magyarul sem kizárt.
Letöltöd, rendesen telepíted, és megpróbálod azt futtatva csatlakoztatni....
Ennyit tudok ajánlani. Remélem összejön! ;)
ma 15:29
Nem adnak már CD-t a telókhoz. Feltételezik, hogy van már olyan képessége az embereknek, hogy rákeresnek a telefonjukra a gyártó honlapján és ott pontosan meg lehet találni mindent , ami a telefonhoz szükséges.
"Nem adnak már CD-t a telókhoz."
Ebben lehet, hogy igazad van, bocs. Másfél éve vettünk a családban utoljára telefont, akkor még így illett. :/
ma 16:57
Alacsonyan tartott ár...:)) Nincs CD, nincs USB, néha még headset sincs.
Hát igen, ez a fogyasztói társadalom. :)
És hát... ezt mi "építettük fel". :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!