IOS-ról nehéz átszokni androidra?
Androidnál is figyeltek arra, hogy könnyen kezelhető legyen a rendszer. Én 1-2 óra alatt megszoktam, ha új funkciót keresel az többnyire ott van ahol logikusan keresné az ember.
+ a Samsung saját felülettel használ (touchwiz) ami még jobban le van egyszerűsítve. Szerintem nem lesz gondod a telóval. De ha kétségeid vannak és esetleg van rá lehetőség menj be egy mobilos boltba, szerintem bárhol tudnak adni egyet, hogy "megtapizd" kicsit.
Nem hiszem, hogy nehéz megszokni, hogy pl. nem iTunes van, hanem rákötöd gépre és már másolhatsz is fájl/zenét (és akárki gépén megteheted ezt).
Nem hiszem, hogy nehéz megszokni, hogy bluetooth-on tudsz pl. képet küldeni havernak, stb. :D
Ezt fullra testreszabhatod, azt csinálsz vele, amit akarsz... kipróbálhatod, milyen egy IGAZI okostelefon, aminek ki tudod használni a tulajdonságait! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!