Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehallgattak? Valaki bekapcsol...

Lehallgattak? Valaki bekapcsolódott a beszélgetésbe?

Figyelt kérdés
A nagymamámmal mobiltelefonon (neki és nekem is!) beszéltem, és mondott nekem valamit. Elhalkult, (mint kb. a régi magnóknál, hogy lecsavarom a hangerőt) és egy ismeretlen férfihangot hallottam, hogy ezt mondja lassan: HA HA HA. Utána meg felhangosították mamám beszédét. És nem úgy, hogy megszakították és folytatták, hanem miközben az a valaki röhögött, ő mondta a magáét. Fogalmam sincs mi volt ez! Ő se hallotta, amíg azt mondtam, hogy "itt vagy, hahó"... MI VOLT EZ?
2013. júl. 29. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehallgatott az FBI.
2013. júl. 29. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Műszakiak vacakoltak... ez nagyon ritka, de előfordulhat.

a lehallgatás egyébként természetes. ha már téged lehallgatnak, akkor baromi fontos ember vagy..

ezzel együtt kell élni. ha titkod van, azt közismerten négyszemközt, bekapcsolt rádió mellett egy jakuzziban lehet csak megosztani valakivel...

ha meg csak a napi ebédről van szó, hadd hallják...

2013. júl. 29. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Oda se neki. Minden egyes embert megfigyelnek, így titeket is. Ha nagyon fontos, és személyes, akkor azt legjobb személyesen megbeszélni.
2013. júl. 29. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!