ZTE Blade III vagy Alcatel OT 991?
Figyelt kérdés
esetleg ZTE Kis Plus vagy Samsung Galaxy Young, vagy adhattok maximum 40000ért tippeket, és indokokat is szeretnék Köszönöm szépen!!:)2013. júl. 29. 14:48
1/3 anonim válasza:
Én Huawei Ascend Y300-at rendeltem most, alaposan utánajártam, és mindenhol azt írják, hogy ár/érték arányában ez egy nagyon jó telefon. T-mobile-nál, online rendeltem, domino kártyával, 37 791 forintért, ingyen ki is hozzák. Na hogy élőben milyen lesz, arra én is kíváncsi leszek, sajna egy HTC One-t (amit elhagytam), nem fog tudni überelni, de remélem, igaz az a sok jó, amit olvastam róla.
3/3 anonim válasza:
ALcatel Ot 991!
Árához viszonyítva szuper.
Nettezéshez jó, de játszani vele esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!