Miért nincs térerő iPhone 4S-en?
Figyelt kérdés
Kaptam külföldről egy iPhone 4S-t, ami elvileg kártyafüggetlen, egy kis kártya van a sim-tartó és a sim kártya között, úgy néz ki, mint a gevey sim, csak nem írja rajta, hogy az lenne. Mindegy tehát ezzel elvileg minden kártyát elfogad, Ausztriában a térerő maxon volt, itthon meg berakom a kártyát, felismeri, hogy vodafone hu, de nincs egy csík térerőm se. Miért lehet ez, valaki nem tudna segíteni?2013. júl. 28. 18:55
1/7 anonim válasza:
Le van tiltva mert lopott vagy nem fizették.
2/7 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy le van tiltva?
Ezt hol lehet megnézni?
Amúgy nem értem, mert kint Spanyolországban és Ausztriában is működött, maxon volt a térerő, ahogy beértem MO-ra, bejöt h Vodafone HU, de nincs térerő..
2013. júl. 28. 21:10
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy azt honnan tudom, hogy lopott-e a telefon vagy sem?
2013. júl. 28. 21:11
4/7 anonim válasza:
Felhívod a vodafonet bediktálod nekik az imei számot és megmondják. Európában attól még működhet, mert csak itthon tiltják le, itt viszont mindenki.
5/7 A kérdező kommentje:
De nem értem, ha Európában működik ugyanúgy, itthon miért nem? Miért tiltják le? És ha valóban le van tiltva, akkor miért és hogyan lehet ezt leszedni róla?:S
2013. júl. 28. 22:14
6/7 anonim válasza:
Be kell fizetni a szerződésben foglaltakat az eredeti tulajnak.
7/7 A kérdező kommentje:
De milyen eredeti tulajnak, újonnan lett véve egy telefonboltból..
2013. júl. 29. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!