Telefon pozíció lekérdezése Androidon?
Kellene nekem egy alkalmazás, ami egy kis miniatür app, és serviceként müködik (vagyis nincs ikonja se a menüben, csak ugy megy a háttérben).
És ha akarom, akkor asztali gépröl neten keresztül le lehet kérni a telefon pozicioját a cellainformácio alapján (lopás, eltünés, személyek követése).
Van net az elöfizetésemhez, ugyhogy ez müködhetne, ha be van kapcsolva a telefon.
Az ilyen gigantikus méretü security appok nem érdekelnek, mert az én telom ilyesmiket nem bir és szükségem sincs rá.
Google Koordináta (Google Latitud).
A Koordináták a mobil Google Térkép része a legtöbb
telefonon.
"Kellene nekem egy alkalmazás, ami egy kis miniatür app, és serviceként müködik (vagyis nincs ikonja se a menüben, csak ugy megy a háttérben)"
ebböl szerinted hányat teljesit a latitude?
de én nem olyan ember vagyok, hogy mindent bekapcsolva hagyok a telon, amit a szolgáltató és a gyártó akar!
Mert mások tökre lexarják, hogy tele van telepitve minden VACAKKAL a telo, meg, hogy éjjel nappal megy a gps, meg a helymeghatározás. Én nem akarom, hogy kémkedjenek utánam!
Viszont ha már ÉN fizettem érte, hogy legyen iylen telefonom, akkor milyen dolog az, hogy pont ÉN nem használhatom a követés funckiot a telon?
nem, de akármilyen alkalmazást felteszek, azok egyböl nézik a földrajzi helyzetemet, nem is beszélve a facebookról, ami az üzenetekben is kiirja, hogy honnan irok! Na és én ezt nem szeretném!
ÉN szeretném egyedül irányitani, hogy mikor és hova küld földrajzi helyzetemröl infokat a telefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!