Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyors segítség? :S

Gyors segítség? :S

Figyelt kérdés
Van egy iPhone 5 készülékem. Tegnap óta nem bírom feltölteni. 1 darab kábellel próbáltam de több dugóval és semmit nem jelez hogy töltötene. Ha viszont gépre dugom kb feltölti annyira hogy bekapcsoljon aztán nem tölti tovább. Kérlek segítsetek mi lehet a probléma mert elég fontos lenne hogy használjam a telefont köszi....

2013. júl. 28. 07:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mégis mi a f***t csináltam öcsi? hogy próbáltam feltölteni? de marha okos lehetsz hallod..
2013. júl. 29. 00:51
 12/15 anonim válasza:
vagy csak jobban ért a telefonokhoz father mint te :DD
2013. júl. 29. 02:43
 13/15 A kérdező kommentje:
szerintem eltértünk a kérdéstől... de már lényegtelen.. túl sok itt az iphone tudós. janem
2013. júl. 29. 03:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Röviden, tömören. Pont a telefonod az amihez nem jók az utángyártott cuccok ahogyan már te is megállapítottad.

Szerezz eredeti kellékanyagot.

Ne kérdezd hogy honnan mert csak ez van a legközelebbi boltban.

Így csak magad szivatod meg a teló látja kárát a végén.

Nekem is van egy kábelem, nem akartam elhinni, de csak 53-54 százalékig tölt vele. Bármilyen más telót feltölt rendesen, de ezzel csak félig megy.

Ne kérdezd miért, engem se érdekel. Nem kezdtem el sz@rokra költeni, rendeltem eredetit és jó.

"és tegnapig töltötte szóval nem hinném h ez a probléma..."

Mikor elromlik, előtte még jó, utána meg nem.

2013. júl. 29. 08:04
 15/15 A kérdező kommentje:
kösz végre egy normális válasz
2013. júl. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!