Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehetne egy számítógépe...

Hogyan lehetne egy számítógépes játékot átportolni Androidra?

Figyelt kérdés
Mi szükséges hozzá, illetve milyen tudás?
2013. júl. 27. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
sehogy, nem lehet
2013. júl. 27. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
A játék forráskódja.
 3/10 anonim ***** válasza:
Meg az android sdk.
 4/10 A kérdező kommentje:
De miért ne lehetne?Mi az akadály?
2013. júl. 27. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
A brutális munka, és rendszerigény. Jó példa a GTA 3, és a Vice City. Nézz utána milyen hibák vannak ezekben.
2013. júl. 27. 20:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Értem, de hol tudnék utánanézni, mert google-ban nem találtam!

Koszi a válaszod!

2013. júl. 27. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
2013. júl. 27. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:

1. Első lépésként legyen nálad a játék forráskódja. Amíg ez nem teljesül, ne is nézelődj tovább.

2. Ezután járj utána az egyes függőségeknek, milyen egyedi libraryket használ a játékszoftver.

3. Ezek androidos verzióját szerezd be.

4. Az esetleges API eltéréseknek megfelelően módosítsd a játék forráskódját

5. Tervezd át a játék vezérlését az okostelefonos beviteli szerveknek megfelelően.

6. Írd át a renderert OpenGL|ES 2-t használóra.

7. Indítsd el a játékot, aztán járasd az agyad, hogy az alacsony frameratet hogyan tudnád kiküszöbölni.

8. Ezeknek megfelelően módosítsd a játék kódját.

9. Amíg nem fut megfelelően a játék, irány #7.

10. Tesztelés.

Nyilván ez csak egy hevenyészett checklist, de arra talán elég, hogy rájöjj, ez nem kétklikkes-"keresek egy toolt rá" dolog.

2013. júl. 27. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ehhez még tennék hozzá: Rendszerspecifikus hibák is fognak jelentkezni, ezeket javítani kell. A végére iszonyatos méretekkel kell számolni, így meg kell találnod a módját, hogy csökkentsd a méretet. Aztán még ott a következő, mikor esetlegesen összeakad a játék egy másik alkalmazással.
2013. júl. 27. 21:48
 10/10 anonim válasza:
Alternatív módszer: ha elég erős a telefon - legyen mondjuk egy S3-as - akkor egész szépen el lehet játszani a TeamViewerrel. Pl én S Advance-el WoWoztam már, csak ugye ehhez kell egy PC is, állandóan bekapcsolva.
2013. júl. 28. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!