Mit csináljak a Sony Xperia U telefonommal?
Figyelt kérdés
Fényképeztem vele egyik nap és nem sikerültek jól a képek,le szerettem volna törölni de a lehetőségek között nem volt olyan hogy "törlés".Átmentem egy másik mappába és megpróbáltam onnan törölni és sikerült.Mi lehet a baja? Esetleg valaki nem tudja,hogy mit lehet ezzel a problémával kezdeni?2013. júl. 27. 17:10
1/3 anonim válasza:
Ha egyből a kamerából lépsz be a képekhez akkor csak úgy tudod törölni hogy rámész a 3 pontra ami a kijelző jobb felső sarkában van és ott megtalálható hogy törlés.
Legalábbis nekem így működik sony xperia SP.
jelly bean 4.1.2
ha albumban nézed meg van egy kuka ikon.
2/3 A kérdező kommentje:
nincs kuka ikonom annál a képnél :/
2013. aug. 1. 14:54
3/3 anonim válasza:
rámész a 3 pontra ami a kijelző jobb felső sarkában van és ott megtalálható hogy törlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!