Lumia 820-at elcseréljem egy iphone 4s-re?
lumia 820ra nincs elég kiegészitö meg tok?!akár nyomtathattatsz rá saját egyedi hátlapot a hibrid tokoktól kezdve a szilikonig minden van rá, 20.000féle fej és fülhallhgató,állványok,vezetéknélküli töltők párnák autóstartók..ne vicceljünk már..
ráadásul apple telefonból van 1 fajta, persze hogy könnyebb sok kütyüt gyártani hozzá mint egy oylan szériához ahol minden telefon más alakú más képességű (bár nem tudom pontosan milyen igényeid vannak)
nem tudom ki irta ezt fentebb,miben "fényévekkel jobb" egy 4s hype telefon egy 820 helyett de majd ha listázza ,hogy ezért meg azért,észérvékkel,akkor használható válasznak minősülne talán..
bár ez az alkalmazás mizéria is érdekes, 170.000 alkalmazásból nem tudom mi az amit nem lehet megtalálni a gyerekszinezőtől a pulzusmérőn át az xbox támogatásig dehát nem vagyunk egyformák..
én alapból sem cserélnék el egy készüléket azért mert nincs rá annyi tok mint xyra de ez az én álláspontom..
de már, a 4sre elcserélni már szoftveres és hardveres támogatottság miatt se érné meg,tehát ezen ismeretek hiányában a kérdezőtől, a kérdéssel se tudok igazán azonosulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!