Samsung Galaxy GT-1970 telefon párosítása Opel Navi70 kihangosítóhoz, nem látszik a telefonkönyv. Hogyan tehető láthatóvá?
ja, hogy az kötekedés, hogy valakinek más a véleménye.
gondolhattam volna, hiszen te az igazit mondod...
Kedves "aki az igazit megmondja" köszönöm a válaszodat. Viszont a másik nevét el nem árulónak üzenem, hogy a kérdéssel foglakozzon a válaszaiban, mert ha egyéb dolgokkal foglakozik, akkor csak töltelék a válasza. Nem az volt a kérdés, hogy a Samsung Galaxy GT-I970 korszerű vagy sem. - valószínű korszerű, mert 2 napja vettem a T-mobilnál és ot azt mondták, hogy jelenleg a legkorszerűbb, ők pedig valószínű értenek hozzá, hiszen ez a profiljuk -
Gondoltam és is rá, hogy beviszem az Opelhez, de sajnos a legtöbb szervizben csak autószerelők vannak, és az ilyen problémákkal ők is csak kísérlteznek. Másrészt a NAVI 70-et Magyarországon forgalombahelyezett kocsikban nem forgalmazták, így nem nagyon akarnak hozzányúlni.
Írtad, hogy próbáljam meg más telfonokkal. Nos a régi hagyományos nem okos telefonokkal, minddel van telefonykönyv a kihangosítón. Szerintem valamit be kell pipálni a telefonon, hogy működjön a telefonkönyv funkció, csak azt nem tudo, hogy mit. A kérdét azért tettem fel, hátha valaki tudja, hogy mit.
kedves kérdező:
valahogyan elkerülte a figyelmed, de nem én írtam azt, hogy az s advance nem korszerű...
"a megoldás egy korszerû stb"
Tisztelt Szabó Zoltán Úr!
Csak azért néztem be ide, mert látom, hogy 12 válasz van a kérdésedre.
Ha egyetértesz a haveroddal, cseréld le a nem korszerű telódat egy még korszerűbbre, lásd galaxy s3.
Aztán nyugodjatok meg a haveroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!