Miért gyorsul vissza a már lejárt mobilnetem a hónapforduló előtt?
Sziasztok!
T-mobile-nál van havi 100MB-os mobilnetem. Ezt kb. adott hó 11-én szoktam elhasználni, ami ugye azzal jár, hogy belassul a net. Viszont az utóbbi 3-4 hónapban azt vettem észre, hogy még hónapforduló előtt pár nappal(ami mindig 1-je) visszagyorsul a net.
Ami persze nem baj, csak kérdezem, másnál is történt/történik ilyen? :)
Igen. Tudom, mi a hónapfordulóm, hónap 1-jétől a hónap utolsó napjáig, mint ahogy előttem írták, és írtam én is a kérdésben.
De példának okáért: ebben a hónapban 11-én jött az sms, hogy elértem a 100MB-ot, a következő hónapfordulóig (tehát augusztus 1-jéig) csökken a netsebességem. Ez így is volt egészen máig, azaz júli 25-ig, mert ismét visszagyorsult. :)
És ilyenkor csinálhatok bármit, netezhetek/tölthetek ezerrel, elhasználhatok pár nap alatt GB-nyi adatforgalmat, nem lassul vissza. Tehát nem a következő "havi adaghoz" méri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!