Iphone 5 vs Samsung Galaxy S4 MINI?!
http://www.youtube.com/watch?v=QEkgcbYTQtw
Itt látható. A retinakamu kijelzőnek semmi fénye, ocsmány, mint a bűn, míg a többi szép fényes, jók a színek, részletesek. Még a Z-n is a bravia engine miatt, pedig az nem ips, mint a szifon, hanem sima tft. :)
Hol látsz túlszaturált színeket a SLCD3-on (HTC), vagy a Sony kijelzőjén? A Samoled vaólban picit túlszaturált.
Mindig is ostobának tartottam a szifon fanokat, ütődött divatpávának, de ezek szerint tényleg azok, ha szerintük full hd-ban játszanak, azzal a fos hardverrel a világ legszebb kijelzőjén. :)
Az iphone 5 fele annyi mint az s4,
b*sszátok meg, ne csak az oprendszert nézzétek, hogy "jaj, de faxa, iOS raj lettem", hanem többmindent, pl a processzort, vagy a tárhelyet, és az messze nem olyan jó mint az S4-nek!
DE EMBEREK! GOLDOLKOZZATOK MÁR ÉPP ÉSSZEL!
AZ S4 EBBEN JOBB:
-JOBB PROCI
-JOBB KAMERA
-NAGYOBB
-SZEBB KIJELZŐ
-KÖNNYEBB KEZELHETŐSÉG
AZ OP. RENDSZERT AZÉRT NEM ÍROM MERT AZ MÁR A VÁSÁRLÓTÓL FÜGG.
DE AZÉRT: ANDROID 4.2 vs iOS 6
Azért bőven odaveri az iost, de még ha az iOS véletlen jobb lenne, akkor sem éri meg az a 250 Ft körüli összeg, amikor az Androidot sokkal olcsóbban megkapod!
Előzőnek!!!!!
HIÁBA VAN BENNE JOBB:
-PROCI
-RAM, ha belaggol!!! Az iPhone 2magos és 1gigás ramja veri az S4et!!!!!!!!! A MINŐSÉGET IS NÉZNI KELL NEM CSAK A MAGOK SZÁMÁT! nyilván jobb egy 20.e forintos olyan dolog aminek márkája is van, mint egy 10e.forintos vmi ami márkátlan és nem is az adott cég gyártja ( EZ CSAK EGY HASONLAT!!)
Mellesleg: Minek nagyobb kijelző??????? Hogy ne lehessen normálisan megfogni egy kézben, és hogy ne lehessen vele gépelni??? No meg hogy ne férjen bele a zsebedbe??? SZAR AZ EGÉSZ!! 4 colnál nagyobb telefon nem kell!!!!!!!!
Inkább kiadok 250.e forintot egy olyan termékért amit tudom hogy minőségi, és nem karcolódik, minthogy kiadjak 150-et egy kevésbé minőségiért, és utána még fizessem 1-2 év után a javítást, mert összekarcolódott, nem működik a giroszkóp satöbbi.....
ENNYI KÉSZ VÉGE.. APPLE MINDÖRÖKKÉ, NEM KELL KOMMENTELNI, AZ ÁZSIAI FERDESZEMÜEK ÁLTAL GYÁRTOTT SZAROKAT MEG SELEJTEZZÉK LE!!!
...................../´¯¯/)
...................,/¯.../
.................../..../
.............../´¯/'..'/´¯¯`·¸
.........../'/.../..../....../¨¯\
..........('(....´...´... ¯~/'..')
...........\..............'...../
............\....\.........._.·´
.............\..............(
..............\..............\
"AZ ÁZSIAI FERDESZEMÜEK ÁLTAL GYÁRTOTT SZAROKAT MEG SELEJTEZZÉK LE!!!"
Én is Apple párti vagyok inkább, de hol is gyártják az Apple termékeket? Jaaa hogy Assembled in China...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!