Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek? A telefonom kidob...

Mit tegyek? A telefonom kidob a programokból?! Miért?

Figyelt kérdés
A legidegesítőbb, hogy nem is jelzi ki, hogy leáll vagy nem válaszol, hanem csak szépen tök természetesen mintha én zártam volna be kilép. Bezárja magát. Még ha lefagyna vagy valami. De semmi egyéb. De csak a facebooknál és a böngészőnél csinálja...
2013. júl. 24. 21:14
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Nekem a kamera és galéria alkalmazással volt ez a baj.

Vártam 2 napot és helyreállt! :)

2013. júl. 25. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen telefonod van?

Ha androidos akkor próbálj meg egy gyári visszaállítást

2013. júl. 26. 01:34
 3/3 A kérdező kommentje:
android. xperia sola. oké a gyári visszaállaítás de az a baj, hogy nem engedi tele az sd kártyát. 1 giga ment rá és még van szabad 7 giga. a telefonomnak is van még szabad 1 gigája de nem értem, hogy az miért nem telt meg. össz 2 giga van a telefonomon és van szabad 8 gigám, de a telefonom szerint minden fullis van.
2013. júl. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!