A nokia lumia 920 nak miért van ilyen értesítése alul a 800 asnak ami nekem van annak meg miért nincs?
Figyelt kérdés
[link] nekem lumia 800 amm van és felettem a legujabb rendszert a telomra de ilyen értesítési sávom nincsen és miért? :(2013. júl. 24. 20:19
1/8 anonim válasza:
Lumia 800-ra a legfrissebb rendszer a WP7.8, a 920 WP8-as.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor a wp 8 ason lesz majd? és mikor jön ki a 800 as ra?
2013. júl. 24. 20:39
4/8 A kérdező kommentje:
:( akkor nem lesz olyan értesitősávom :(
2013. júl. 25. 06:39
5/8 meszike91 válasza:
Sajnos a wp7-es Telefonok soha sem kapnak wp8-at, szóval akkor lesz értesítési sávos ha veszel egy wp8-as telefont.
6/8 anonim válasza:
Kernel váltás történt.CE kernel-ről,NT kernelre váltott az MS,pont mint a pc-s Windows-on.Ezért egy WP7-es sem kapott WP8-at,mivel gyakorlatilag a WP8 nem is a WP7 frissítése,hanem egy új rendszer,csak úgy néz ki....de ez kb. egy éves sztori,erről lemaradtál?:)
7/8 anonim válasza:
nekem van ilyen értesítőm a lumia 900-asomnak. wp 7.8 van rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom :/
2013. júl. 27. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!