Androidos telefonon, hogyan tudok játszani?
Samsung Galaxy Mini 2-öm van. Tegnap vettem, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok rajta játszani? Kell hozzá mobilinternet, vagy elég ha a gépről leszedem a játékot és rámásolom, vagy telepítem a telefonra?
És az androidos gamek az összes androidos mobilhoz jók, vagy nem? Tehát az énm Mini 2-ön csak a Mini 2-re gyártott játékok futnak, vagy az összes androidos is?
Köszönöm.
1. Nem kell leszedni a gépről, mert van rajta Google Play ahonnan választhatsz a 600.000 app és játék közül.
2. Csak a Mini 2-re optimizalt jatekok lesznek jók rá.
Nincsen rajta net, tehát csak gépről tudnék.
Nagyon köszönöm.
Játék telepítésére ott a google play, vannak olyan játékok amelyek netet igényelnek, de a többség nem.
És az androidos gamek az összes androidos mobilhoz jók, vagy nem?
Nem éppen, mert vannak olyan játékok amihez komolya hardveres teljesítmény kell és vannak ugyebár a gyenge telefonok.
Tehát az énm Mini 2-ön csak a Mini 2-re gyártott játékok futnak, vagy az összes androidos is?
Külön erre a telefonra nem hinném, hogy fejlesztenek. Viszont amit androidra kiadnak játékot és elegendő hozzá a telefon teljesítménye, az el fog indulni rajta.
Nekem nincsen rajta net, kártyás vagyok. Ha rámegyek a google playre, akkor levon pénzt, mert gondolom a net nem ingyenes?
Tehát akkor az androidos gamek jók a telefonomra, ha leviszi őket?! Nekem a Mini 2 tökéletes, így is többet tud, amit szeretnék. Net nem kell, játszani nem szeretek telefonon, csak gondoltam kipróbálom, hogy milyen.
Köszönöm.
Sajnos nincsen otthon Wi-Fi. A telefonon van, de ott nincs net, csak a gépen.
A válaszokat köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!