Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG T385-ről vélemény/tapasztalat?

LG T385-ről vélemény/tapasztalat?

Figyelt kérdés

Olvastam teszteket, de vegyes... Tényleg annyira lassú a net rajta? Nem nagyon neteztem eddig telóról, max e-mailt néznék vagy facebook chat. Amúgy laptopról nyomo, szal nem ez a lényege a dolognak, de ha veszek akkor pozitív ha van benne wifi. A mostani telómnak rossz az akksija ezért váltok, okostelóra nem váltanék, nem használnám ki teljesen úgyse. A másik kérdésem, hogy QWERTY billentyűzet van-e benne. A tesztekből nem egyértelmű.

Köszi

2013. júl. 23. 18:33
 1/1 anonim válasza:
az LG-T385 ritka szar!!!Egy ideig én is imádtam mert van rajta Wi-Fi de most azt nézem hogyan tudom tönkre tenni.Belassul, amikor valaki hív és sokáig nem veszed fel akkor lezárul és nem is tudod, ha fel akarod nyitni többször is megkell nyomni.Én kifejezetten utálom.
2013. aug. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!