Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 6.1.4 iPhone jailbreak?

6.1.4 iPhone jailbreak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!ma vettem iPhone 5-ösömet, és jailbreakelni szeretném, de nem igazán találok haszható információt a neten.

Tudna valaki segíteni esetleg? Vagy még mindig nem lehet?

Vagy esetleg más módon addig hogyan lehet rá tenni zenéket?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 23. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, én tudok! Összefüggéstelen a kérdésed! Semmi köze a jailbreak-nek a zenék feltötéséhez! Amúgy meg 6.1.4.-re nincs semmilyen jailbreak!
2013. júl. 23. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem. Meg kell várnod a következő jailbreak-et, ha az kell, és az lehet, hogy idén nem is lesz. Senki se tudja. Nincs más lehetőség, hiába keresgélsz a neten.

Viszont van egy jó hírem is. Zenék rátöltéséhez nem kell jailbreak, ahhoz elég az iTunes is, nézd meg a használati útmutatót vagy mit. Csak leírják valahol, hogy kell zenét tenni rá.

2013. júl. 23. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, igen azokta a dolgokra már szerencsére rájöttem :P Zene, képek stb, már csak a videó nem tiszta, de az is csak azért nem, mert nem volt időm utánanézni.

A jailbreaket már várom, de közbe gondolkozok az IOS7-en szóval ördögi kör.. :D

2013. szept. 20. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
6.1.4-re már nem lesz JB, csak a 7-esre.
2013. szept. 20. 10:59
 5/5 A kérdező kommentje:
már én is arra várom :)
2013. okt. 12. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!