Samsung Corby, vagy váltsak Samsung Mini 2-re? Mik a vélemények a Mini 2-ről? Kinek van még Samsung Corby?
Előre leszögezem, én a telefonon TELEFONÁLNI szoktam. Ha kérhetném, akkor normális válaszokat szeretnék, és szeretném elkerülni a Mini 2-ről, és a többi telefonról, amely hasonló tudású a következőket:
- gagyi, mert gyenge a proci
-sz@r, mert nem vesz fel HD-ban
-elavult, mert....
és a többi ilyesmi megnyilvánulásokat, mert nem érdekel, nekem a telefon telefonálásra kell, minden másra ott a számítógép. Én megbecsülöm a Corby-t mert tudok rajta zenét hallgatni, videókat nézni, fényképezni, és még sok mindent,+ érintős, és az tetszik, nekem ennyi bőven elég, de nagyon megtetszett a Samsung Mini 2, és a Tipo is. Előfizube venném, de Tipora így most nincs lovettám, Mini 2-re meg lenne, és nem tudom érdemes-e váltanom. Esetleg ha lennétek olyan kedvesek és segítenétek, akkor nagyon megköszönném.
Tehát várom a normális, segítőkész kommenteket, és hálásan köszönöm előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!