Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S IIImini-ről?
1.Ne írj, ilyen homokosan!
2.Csipkebokorvessző
3.Ilyenkor kérded meg, mikor már b+szhatod, mert úgyis mindegy?
4.Legalább nem úgy írtad volna, hogy "meg rendeltük"... -.-" Ebből is látszik, hogy anyuciék kifizetik a csöppségüknek (hánynom kell az ilyenektől)
5.Nekem is S3 minim van, eddig remekül szolgált, de ellentétben veled én kigyűjtöttem a zsebpénzemből és megrendeltem, EGYEDŰL, ugye milyen durva? Pedig csak 13 éves vagyok...
1.semmi közöd ahhoz,hogy írok.
2.nem mindegy,hogy mikor kérdem??nyugodtan kérdezhetném akkor is,ha már rég megvan.
3.ha csak azért válaszolgatsz,hogy lenézz másokat,vagy csesztesd őket,inkább ne írj semmit.
4.fogalmad sincs,hogy a szüleim vették-e,vagy sem,azért,mert rendelTÜK,még nem azt jelenti,hogy ők is fizették.ha óhajtod tudni,én is a saját pénzemből veszem,anyuék egy banit sem pótolnak.
5.köszönöm szépen az egyetlen olyan fél mondatodat,ami hasznos is a számomra.
és az oltogatások után következik egy hasznos vàlasz:
S3 mini:két magos 1ghz proci-szinte mindenre elég
5megapixeles kamera:szép képet csinál,dobhatod ki ha van olcso fényképeződ.
1gb RAM:bőven elég,mehet a skype is a telora egyből
tárhelyek:8/16/32gb én a 16-ot remélem h az lesz neked mert a 8 az semmi egy ilyen telonak
oprendszer:jelly bean4.1-nekem nem tetszik.
kijelző: 4 inch ami szép nagy
am.csak kijelntem h egy galaxy s2-vel jobban jártatik volna.az jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!