Mobilon levő pdf fájl miért "lassul be"? Nem tudom rendesen olvasni, mert megakad, sokszor befagy.
PDF-ek közül is többféle van. Egyetemen (BME) több olyannal találkoztam, ami asztali gépet is képes megakasztani, igaz, jellemzően valami bonyolult ábra volt bennük. "Kedvencem" egyébként az, ahol képként van benne a szöveg...
Androidon nem túl jó PDF terén a helyzet, nekem Nexus 4 is képes volt szaggatni (amely jóval erősebb a GA-nál). Radaee Reader elvileg a legjobb olvasó (nekem is ez vált be a legjobban), de csodákat nem szabad várni, egy rossz PDF mindenhol képes akadozni...
Könyv...akkor ha szöveges pdf, konvertáld át ebook formátumra (pl.: epub, prc, mobi), erre jó PC-n a Calibre program
a telefonra pedig telepíts egy ebook olvasót, pl.: Coolreader
könnyebb lapozás, betüméret állítás, ahol abbahagyod az olvasást ott nyitja meg, és még sok beállítási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!