A telefonon volt vanami kék ikonos navigáció mikor megvettem. Mostanra eltünt, hogy lehet ez? Egy gyári beállításos visszaállítást csináltam közbe, lehet ezért?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 08:20
1/7 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom. De mivel frissítettem a MAP alkalmazást, azután tűnt el. De azzal is lehet navigálni, csak azt nem tudom, hogy az ingyenes vagy fizetős... De mivel Google alkalmazás, remélem ingyenes, mert szórakoztam vele egy darabig.
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy fizettetnek ha fizetős.
2013. júl. 22. 11:07
3/7 anonim válasza:
nem fizatős csak net kell a térkép megjelenítéséhez és persze a navigációhoz is :D
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, teljesen kikészített. Azt hittem én töröltem ki véletlenül.. Vissza lehet állítani? Nekem azért tetszett jobban a régi, mert a háttérvilágítást kikapcsolta ha nem kellett "irányítania".
5/7 anonim válasza:
Senki nem törölt semmit, egyszerűen frissült a maps, és egybeolvasztották a 3 szolgáltatását. Rybak: Töröld a frissítést, és tedd fel ezt: [link]
6/7 KissBakos válasza:
Ez érdekelne engem is hogy most akkor h a 3 at egybe rakták most mi a neve neki mert semmilyen gpst nem találok a telefonom azóta csak google térképet, hogy tudom visszarakni rá az eredeti gpst ? vagy mi a neve annak aminek rajta kellene lennie? mármint annak a neve ami 3 az 1 ben.
7/7 anonim válasza:
Megkeresed ahová szeretnél menni, ott tartod az ujjad, alul feljön egy sáv. Húzd fel, és ott lesz, hogy útvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!