Nem kártyafüggetlen mobilt miért csak az adott szolgáltató SIM-jével lehet használni?
De lehet, csak illegális :)
szerintem beviszed bármelyik használt mobiltelefon üzletbe, és kiütik neked. viszont garancia ugrott...
A Pannonnak ezzel pont az a célja, hogy azért vedd meg mert NÁLUK, VELÜK olcsóbb így a mobil. Azért igyekeznek a szolgáltatók olyan üzleteket kötni a gyártókkal, hogy ezzel ők is könnyebben szerezzenek új ügyfelet, aki min 1-2 évig még pengetni fogja az előfizetési díjat. A kártyafüggetlen ár, az a telefon "valódi" ára, elvileg a gyártó ezen az áron forgalmazza üzletekben. A Pannon nem fog azért teperni, hogy Te végül a T-Mobil ügyfeleként használd az ő üzlete által "olcsóbbá" tett telefont. Ez szerintem logikus.
A fenti megoldások viszont működnek, még akkor is, ha illegálisak.
Apropó illegális függetlenítés!
Van erre törvény vagy csak bemagyarázták az embereknek?
Kicsit furán hangzik, hogy van egy saját telefonom, amiért fizettem és nem programozhatom kedvemre vagy nyomogathatom a gombokat (sok Nokia simán a saját billentyűzetével kikódolható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!