Melyik telefont vegyem meg? Tanácsot kérek!
Muszáj lecserélnem a 4 éves sony ericsson k300-amat, mert már kiszolgált szegény, s ráadásul valami komolyabbat szeretnék.
Igazi vágyam a sony ericsson z850, de az még az országban sincs, mondjuk egy helyről be tudnám hozatni, de azt mondták, még arra is várni kell.
Nézegettem közben a sony ericsson w960-at is, mert kb ez felel meg a z850 tudásának, csak ezzel az a bajom, hogy érintőképernyős, olyat meg nem akarok. Utazáshoz egyszerűen kell tudnom kezelni, az érintőset ki nem állhatom.
Néztem még a sony ericsson z770-et is, az nem symbianos, és tudásban messze elmarad az előző kettőtől, de valamivel olcsóbb, és egy darabig talán az is megfelelne.
Valamint utolsó versenyző a sony ericsson p1, de az is érintőképernyős szegénykém, ezért kevésbé szeretem, de a tudása igen jó.
Vennék én nokia e90-et is, de az ára miatt első körben kiesett a versenyből, más nokia meg nem érdekel. Egyáltalán más márka sem érdekel, csak a sony ericsson.
Melyiket vegyem meg? Vagy várjak a szerelmemre, a z850-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!