Bevennék a telefonomat?
Figyelt kérdés
Van egy rossz SE k510-esem. Az antenna és a joystick nem működik. Ér még valamit? Hol tudom eladni? Alkatrésznek még jó.2009. okt. 20. 21:32
1/6 anonim válasza:
bármelyik mobiltelefon adás-vétel boltban. De valószínű 2-3 ezernél többet nem akarnak majd érte adni. Nekem a középkategóriás, hibátlanul működő nokiámért ötezret akartak adni.
2/6 anonim válasza:
Vodánál van cserekészülék akció, 10-ért beszámítják, ha veszel másikat.
3/6 anonim válasza:
2 éves nokia5300-ért 10et se adnak már
(60ért vettem,2mpes kamera,2 giga hely,szétcsusztatható...)
öcsémnek akartam venni vmi régebbi fajtát (azt hamarabb nem veszik el a nemfehérek)...erre az ezeréves 3330-ast is 3-4ezerért adják...:S
4/6 anonim válasza:
A nemfehérek... :-D
Capriban 3 éves Nokia 5140esért elő, és hátlap nélkül adtak 10et. Új ára 54 volt.
5/6 anonim válasza:
:)
Nem titkolt szándékuk, hogy keressenek is az üzleten...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. okt. 21. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!