Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg optimus g vs lg nexus 4?

Lg optimus g vs lg nexus 4?

Figyelt kérdés

Az optimus g-nel jobb a kamera, a belso memoria es adnak melle fulest.A nexus 4-nel viszont egy ideig lesz szoftvertamogatas.

Ti melyiket vennetek?(ugyanolyan arert)

Kerem csak olyanak irjanak akik jartasok a mobilvilagban.

2013. júl. 19. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
nexus 4
2013. júl. 19. 14:19
 2/9 dirtboy ***** válasza:
én G vettem nemrég, nem is bántam meg. oké hogy a nexusnak jobb a támogatotsága de kb ennyiben jobb csak gyorsabnak sem gyorsabb mert a g androidja is nagyon stabil.
2013. júl. 19. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Nexus 4, kivéve ha:

- fontos az LTE

- fontos a microSD bővíthetőség

Minden egyéb esetben Nexus 4.

2013. júl. 19. 16:02
 4/9 dirtboy ***** válasza:

Nexus 4, kivéve ha:

- fontos az LTE

- fontos a microSD bővíthetőség

egyik telefon sem bővíthető,néhány leírásban azt írják a g hez hogy 16gb és bővíthető de az téves.

Magyarországon E975öt lehet kapni ami 32gb és nem bővíthető.

2013. júl. 19. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nexus 4!!!
2013. júl. 20. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor már csak az LTE maradt az Optimus G mellett.

2013. júl. 20. 16:54
 7/9 dirtboy ***** válasza:

meg a nagyobb kijelző,ugyanis a g kijelzőjéből nem vesz el 1mm-sem a gombok,ott van még a 16gb és 32gb is különbségnek valamint a telefonok külseje sem azonos ez persze nem egyértelműen a g javára szól hiszen ki mit tart szebbnek.

én spec a G-t tartom.

2013. júl. 20. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Az on-screen gombokat millió módszerrel lehet helyettesíteni, és akkor nem fog semmi sem elvenni helyet a kijelzőből. Pl. PIE, floating buttons, különböző gesture controll alkalmazások, stb. Szvsz az összes jobb a fizikai gomboknál.

Kinézet meg relatív, szerintem a Nexus 4 valami hihetetlen gyönyörű, rondának a G-t sem tartom, de annak nem annyira jön be a kinézete. Mindegy, ezt a kérdező el tudja dönteni magának.

2013. júl. 20. 23:02
 9/9 dirtboy ***** válasza:

Szvsz az összes jobb a fizikai gomboknál.

nézd már meg hogy milyen gombok vannak a G-n mert úgy látszik nem tudod.

2013. júl. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!