Kaszas9714 kérdése:
Szerintetek megéri még Note 2-t venni?
Figyelt kérdés
Eljött az idő az életemben, amikor szeretnék egy nem fagyogató, és rendesen használható telefont venni. Tisztában vagyok minden tulajdonságával, minden méretével. Nagy kezem van, 2 m. 5 centi vagyok, tehát szerintem még "jól is állna", csak nem tudom, hogy megvárjam-e a Note 3-at, ami nemsokára jön, vagy még a 2 is tökéletesen használható-e a mindennapokban. Válaszotokat kérlek indokoljátok meg, és előre is köszönöm őket!2013. júl. 19. 13:54
11/17 A kérdező kommentje:
T-mobile-tol veszem, de nem szoktam dobálni a telefonjaim, szóval nem hiszem, hogy szükségem lenne akármilyen garanciára is..De köszönöm, hogy tudomást szerezhettem a Samsung garanciájáról...a kérdésem még mindig ugyan az, miszerint elfutnak-e komolyabb dolgok is a gépen, vagy talán akadoznak komolyabb játékok, programok. Előre is köszönöm.
2013. júl. 23. 12:04
12/17 anonim válasza:
Szia! Nekem s4-em van és baromi szépen elfut rajta minden. Mivel a note széria mindig is az s széria nagytesója volt ezért el fog vinni minden cuccot:) én csak azért nem vennék note 3at mert a note szériának döglődött mindig is a szoftveres támogatása. Tapasztalatból mondom.
13/17 anonim válasza:
A garanciára nagyon figyelni kell. Itt nem a telefon dobálásáról van szó, hanem az esetleges gyári hibákról. Van amikor beég a telefon kijelzője (szellemképes lesz) vagy bluetooth modul vagy a lightsensor adja meg magát. Ezek után meg nem valami kifizetődő abgari nélküli telefonvétel. Főleg ha utólag letiltják.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az S4-es választ. Eddig nem volt bajom a garanciával t-mobile-nál se. Nem nagyon érdekel, hogy mit csinálnak vele. Eddig 2x ment szét telefonom, mind2szer kiharcoltam, hogy csinálják meg garanciában. Aztán, hogy ők Samsunghoz küldik, vagy hozatnak egy újat akár a világ másik végéről az sem érdekel, csak csinálják meg, és kész.
2013. júl. 23. 15:50
15/17 anonim válasza:
Én is t-mobile-nál vettem az s4 et. Arra az esetre írtam a garit, hogy esetleg ha mégsem a t-nél veszed akkor nagyon oda kell rá figyelni. Amúgy szerintem a note és az s között nem lesz annyi különbség amiért kikéne adni kb +50 70 ezret.
16/17 anonim válasza:
4 magos processzor. 2 giga Ram. Ez a telefon nem ismer lehetetlent.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát remélem is, hogy nem ismer lehetetlent. Megfogom dolgoztatni az biztos!! :) Köszönöm!! :)
2013. júl. 23. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!