Miért léphet ki a telefonom a játékból? (Lent részletesen)
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy LG Optimus 4X HD P880 as Telót és próbáltam rá letölteni játékot, a Modern Combat 4-et és az Asphalt 7 el is próbálkoztam már, tört verzió, az Ncore-ról szedtem le és a hozzászólók azt írták hogy működik. Szerintem a telefonom van olyan jó hogy elbírja :D de ahogy elindítom a játékot, kijön a gameloft, majd a Modern Combat 4 ről 1 kép és kilép a játék... valaki pls írjon valami tippet hogy hogyan tudnám megoldani ezt a hibát :D2013. júl. 19. 13:13
1/3 anonim válasza:
Rossz a Crack
Sajna a Gameloft mára már eléggé rendesen levédte a jatekait nálam is ez van az újabb jatekoknal
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Próbálgattam tovább és sikerült elindítani, tökéletesen fut csak annyi volt a probléma hogy én az SD Kártyára tettem az obb fájlokat nem a telefon memóriájába... viszont nem szeretném telerakni a telefon memóriáját, nem lehetne valahogy megoldani hogy az SD kártyáról olvassa be az obb fájlokat a játékokhoz?
2013. júl. 19. 17:17
3/3 anonim válasza:
igen
tedd az obb fájlokat Android mappába az sd kártyán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!