Tomeek1988 kérdése:
Miért nem tudom frissíteni a jealbean rendszerre a sony Xperi. S met?
Figyelt kérdés
A 4.0.4 verzió óta nem frissít a telefon pedig legalább 2 hónapja kijött a frissítés a telóra.valaki esetleg tudna segíteni vagy menjek szervizbe a problémával?2013. júl. 19. 07:59
11/18 A kérdező kommentje:
áh már nem kicsit bárnom , hogy nem te csináltad.most hogy írtad hogy az smsek meg a számok se lesznek meg na megnéztem és tényleg azokat is letörőlte.nevetséges.esküszöm neked konkrétan azt írja hgy a belső táhelyből 1.7 giga szabad és valami 261 mega foglalt.de konkrátan kb semmit nem is tud most a telefon.
2013. júl. 21. 01:30
13/18 A kérdező kommentje:
nem engedi belinkelni azt ahonnan töltöttem a flashtoolst
2013. júl. 21. 01:35
14/18 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy hova menthetet én simán a biztonsági mentésre mentem kb 20 percig csinálta és 900mega és 1.1 giga körül vett le a tárhelyből.mivel a baj már megtörtént ezért inkább a helyreálításra állok rá.
szerinted mindent újra kell raknom?tehát mondjuk az összes játékot?
2013. júl. 21. 01:45
15/18 A kérdező kommentje:
flashtool version 0.9.11.0 bulit on 2013.06.04
2013. júl. 21. 01:48
16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szépen köszönöm a segítséged.
2013. júl. 21. 01:48
17/18 anonim válasza:
A Flashtool letöltési hely mindegy, a rom ami az érdekes. Ezt töltötted le? A leírásban találtam a linket: [link]
Valahová az SD kártyára menthetett. Próbáltad visszaállítani az alkalmazással? Van egy visszaállítás fül, az alatt meg kellene jelenjen a mentés.
18/18 A kérdező kommentje:
AHA EZT SZEDTEM LE.IDŐ KÖZBEN EGYEDÜL A fényképeket vissza helyezte de mást nem.azt a fület vagy bem találom vagy fel se ajánlja
2013. júl. 21. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!