Windows Phone 8 -ra mikor jön már ki a gdr2 "Amber"nevű frissítés?
Akkor neked nem független, hanem függő T-mobile-os, ami eszerint a lista szerint:
Lumia 920 / T-Mobile / 1232.5957.1308.0001 / Coming soon
Szerintem egyébként napokon belül Te is meg fogod kapni, mert először a 920 / 820 tulajok kapják meg, és utána érkeznek a lentebbi számozású készülékekre! ;)
Nem sajnos, ha szolgáltatónál veszel telefont - legyen az bármelyik - plusz pénzbe kerül, ha függetlenül szeretnéd megvenni, ráadásul nem is kevésbe! Annyiért már olcsóbban meg lehet kapni alapból függetlenül.
Ha lejár a hűségnyilatkozat, az csak az előfizetésre vonatkozik, ill. a telefon részletfizetésére, ha van. A telefon működését nem fogja befolyásolni, tehát nem lesz független a hűségnyilatkozat lejárta után!
Függetlenítésben már annyira nem vagyok otthon, de érdemes ezt a két év hűségnyilatkozat lejárta után megcsinálni, mivel függetlenítés garanciavesztéssel jár!
Amúgy ha jól tudom, annyiból áll egy WP8-as telefon függetlenítése, hogy egy független szoftvert flash-elnek rá, ami új IMEI számot generál, és nem fog megegyezni a telefonhoz kapott IMEI számmal - ezért veszik el a garancia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!